Nette en ruime kamers in een gezellig huis. 

Buiten de ruime kamers beschikt het huis over een gemeenschappelijk te gebruiken ingerichte keuken met een 4 pits gasfornuis en een oven. Er is een ijskast en buiten op de porch staat een ruime picknick tafel. Er is in en om het huis/appartement gratis high speed internet aanwezig er is een televisie met een ruim aanbod aan kanalen ( o.a. Ned 1, 2 en 3, BVN, ESPN, FOX, ABC etc.) Wekelijkse schoonmaak van de gemeenschappelijke ruimtes (Keuken, woonkamer en badkamer) en het tuinonderhoud zijn bij de huur inbegrepen. Alle slaapkamers zijn voorzien van traliewerk. 

Kamer

Het woonhuis heeft 4 gewone slaapkamers. Elke kamer is voorzien van een bed (1 of 2 persoons, al naar gelang de bezetting), een plafond fan, een wastafel, een kledingkast met een hang en leg gedeelte en een kluisje voor je waardevolle spullen. De badkamer deel je met de andere bewoners.

Kamer met eigen badkamer

Er is 1 kamer met eigen badkamer in het huis. Deze kamer is voorzien van een 1 of 2 persoonsbed en is daarom erg geschikt om te delen. Ook deze kamer heeft een plafond fan, een kledingkast met een hang en leg gedeelte en een kluisje voor je waardevolle spullen. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en W.C.

Appartement

Het appartement is losstaand van het woonhuis en heeft dus een eigen ingang. Via de voorporch kom je in de l-vormige woonkamer met keuken. De keuken heeft een 4 pits fornuis met oven en een ijskast. De woonkamer heeft een bank en een eettafel met 4 stoelen. Er is een aparte slaapkamer met badkamer voorzien van douche, w.c. en een wastafel. De slaapkamer heeft een fan en een kledingkast met een hang en leg gedeelte. Ook het appartement heeft een kluisje voor je waardevolle spullen.